Vertikala pumpar från erkänd tillverkare

257-vertikala-pumpar-industri (1)Små delar i olika former byggs ihop och blir viktiga beståndsdelar i maskiner och industrier. Utan dessa skulle vi inte kunna tillverka alla de saker vi behöver i dag. Bara en sådan sak som vertikala pumpar till exempel. 

Aliaxis Utilities & Industry är tillverkaren Aliaxis säljbolag i Sverige och när det handlar om så kallade plaströrssystem och kopplingar är detta faktiskt en av de allra största koncernerna i hela världen. Själva huvudsätet ligger i Belgien men trots detta sker tillverkningen av deras produkter i flera länder i olika världsdelar.

I dag säljer man sina produkter under flera varumärken och samtliga av dessa räknas som några av de främsta inom sina respektive marknadssegment. Just i Sverige är det deras plaströrssystem inom VA och VVS som är populärt liksom sanitära produkter och pumpar för särskilda miljöer som gör att det helt enkelt krävs lite mer.

Flera olika produkter

Som du säkert har förstått vid det här laget så erbjuder företaget flera olika typer av produkter för industrin och byggarbeten. De tar även fram specialtillverkade produkter liksom särskilda systemlösningar. Detta kan man göra bland annat för att man tar hand om hela utvecklingsprocessen och produktionen.

Aliaxis tillverkar bland annat vertikala pumpar i plast och metall som du kan läsa mer om ifall du besöker deras svenska hemsida. Där finner du även övrig information du kan tänkas behöva om det svenska säljbolaget, koncernen och de produkter de erbjuder till försäljning.

Det finns som sagt mycket som behövs för att saker och ting ska fungera när industrierna arbetar för fullt eller om till exempel hus och övriga byggnader ska uppföras. Aliaxis säljer produkter av högsta kvalitet för att resultatet ska bli hållbart under lång tid framöver. En fördel med företaget är så klart möjligheten att ta fram specialbeställningar till kunder.

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply