Säker förvaring både hemma och på kontoret

Man hoppas alltid att ingenting ska hända med ens saker. För att förhindra inbrott använder man sig av lås och alarm, större firmor har vaktpersonal. Men för att vara riktigt säker ska man ockå skapa en vana att låsa in värdesaker i ett riktigt bra, certifierat skåp.

MU135-värdeförvaringDe allra flesta använder datorer idag, och många arbetsplatser tillhandahåller bärbara modeller för sina anställda. Då kan man behöva ett skåp för din laptop hos e-safe. Efter avslutat arbete låser man bara in datorerna i skåpet och låser om dem, så det inte är så lätt att stjäla dem. Eftersom man vanligtvis kan sätta fast dem med bultar i vägg eller golv så går det inte att stjäla hela skåpet. Det sitter fast ordentligt där man ställt det.

Ett skåp för din laptop hos e-safe är också ett utmärkt alternativ för konferenser eller mässor. Man kan naturligtvis låsa själva skåpet, men även de olika facken är låsbara. Här kan personalen lägga in sina laptops och surfplattor och ingen annan kan röra dem. Vanligtvis kan man ladda datorerna medan de ligger i skåpet, så de fungerar bra när man än behöver dem. Eftersom surfplattor är mindre kan man få plats med dubbelt så många inne i skåpen. Det är bara att klicka här för att gå till värdeskåp.

När man väljer klicka här för att gå till värdeskåp kommer man att se ett stort urval av olika modeller och storlekar. Ett skåp för din laptop hos e-safe kan ha plats för massor av datorer. En del rymmer 64 surfplattor eller 32 laptops, vilket brukar täcka de flestas behov. Andra klicka här för att gå till värdeskåp är tänkta för förvaring av en backup hårddisk. Man kan koppla den direkt till datorerna så man inte behöver öppna värdeskåpet varje gång man gör en backup.

Man ska inte behöva gå runt och ständigt vara orolig för sina saker, vare sig det är hemma eller på jobbet. Genom att investera i bra skåp för din laptop eller andra värdesaker, installera bra lås för dörrar och fönster, behöver man inte tänka så mycket mer på saken. Bra vanor är också viktiga, att alltid lägga in värdefulla saker och se till att verkligen låsa det fina kassaskåpet. En del klicka här för att gå till värdeskåp har automatisk låsning när man drar igen dörren. Kan underlätta om man behöver använda sakerna flera gånger om dagen.

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply