Rätt person för ett väl utfört arbete

Många tycker om att hålla på och fixa med sitt hus själva, men inte alla. Även för den händigaste personen finns det också arbeten som man bäst lämnar över till proffsen, som till exempel målare. Dels vet de precis vad de håller på med, men de är också väl utrustade med stegar, borstar och mycket annat.

MU185-målarePå vissa orter har man inte så stort val, men i de större städerna har man fler möjligheter. Marcus Rehn Måleri är målare i Stockholm, till exempel. Även om deras kontor ligger i Bromma så hindrar ju inte det att man kan åka överallt. Och det gör man. Firman kom igång under en starta eget utbildning. Marcus Rehn var utbildad målare, och hade också jobbat en tid med detta. Men med den ytterligare uppmuntran som utbildningen gav honom, bestämde han sig för att starta eget. Idag har firman utökats till tre anställda.

Marcus Rehn Måleri är målare i Stockholm, och för att kunna försäkra sig om att man alltid ska kunna hålla sina avtal, trots oväntade förhinder, så samarbetar man med andra målare. Detta gör att man kan lita på de tidsgränser de sätter. Man tar sig an det mesta som har att göra med måleri, både inomhus och ute. Det kan vara sprutning av köksluckor, målning av fönster och fasader, samt mycket mer.

Vanligtvis är det bra att se på referenser innan man anlitar en hantverkare. Marcus Rehn Måleri är målare i Stockholm och man har flera bildsviter som visar hur man arbetar. I tillägg har man ett avtal med Husab AB som äger ett antal fastigheter i Stockholm. Allt detta visas mycket klart på deras sajt, och man kan själv kontrollera deras kvalitet. Det finns många målare, men inte alla är bra eller pålitliga. Därför är det alltid bättre att välja någon som är öppen och ärlig om sitt arbete.

Eftersom Marcus Rehn Måleri är målare i Stockholm är det främst där man är verksam. Detta leder till ett ganska varierat klientel, stora städer har alltid en större blandning av arbete. Man får större erfarenhet och kan lättare ta itu med alla tänkbara situationer som kan komma upp för ett måleri. Marcus Rehn började sin utbildning på målaregymnasiet år 1988. Direkt efter avslutad utbildning fick han anställning hos en av de större målerifirmorna i Stockholm och jobbade där i nästan 10 år. Detta är verkligen en av de bästa grunderna för att sedan starta eget måleri.

This entry was posted in Blogg. Bookmark the permalink.

Leave a Reply