Få hjälp med barnkalaset

Våra små är de vi gör allt i världen för och givetvis vill vi kunna bjuda in till ett riktigt roligt barnkalas när den tiden på året närmar sig. Känner du att idéerna eller tiden tryter finns det hjälp att få att ordna det till en härlig fest.

495-4-barnkalasAtt ha ett mysigt kalas hemma med släkt och kompisar där det äts tårta och dricks saft är en riktig klassiker och det går hem än i dag. Men ibland kan det vara roligt att göra någonting lite annorlunda också. Kanske vill ditt barn ha en maskerad eller kanske skulle det vara lajban med ett särskilt tema? I dag finns det massvis att göra om man bara har lite fantasi och tid.

Det blir nämligen allt mer populärt att anordna barnkalas på andra platser än i hemmet. En del väljer att ha ett sportkalas i en idrottshall eller ett busigt sådant på ett lekland. Låt dig inspireras på nätet där det finns mycket tips att hämta oavsett vad det är för tema du är inne på att ställa till kalas kring.

Ta hjälp utifrån

Skulle du nu inte ha möjlighet att ordna allting på egen hand kan du ta kontakt med Planet Rondo som är ett företag som anordnar barnkalas i Stockholm. Man kan berätta om sina önskemål och kika bland de förslag som finns på hemsidan.

Låt dig inspireras av gigantiska såpbubblor, disco, ansiktsmålning, ballongdekorationer och mycket mer. Eller varför inte låta en superhjälte så som Batman eller Spindelmannen besöka kalaset? Visst behöver ett barnkalas inte vara så påkostat varje år men någon gång emellanåt kan det ju vara roligt. Kanske kan det passa när barnen fyller 5 år och 10 år – då är det trots allt något särskilt och de kommer antagligen att uppskatta sina kalas!

This entry was posted in Blogg and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply