En kontrollerad produktionslinje

Många företag idag arbetar hårt med att finna en balans mellan miljö och produktion. Samtidigt måste man tänka på kostnader och förtjänster, annars går man snabbt under. Detta är en relativt komplicerad ekvation, och det är inte alltid man kan göra allt det man vill. Men genom att göra de rätta valen så mycket som möjligt kan man göra en stor skillnad.

MU197-logistikVästberg Åkeri i Stockholm tänker också miljö, så långt det är möjligt inom deras bransch. Man har stor kapacitet med lager i Storstockholm, vilket ligger i närheten av de flesta av deras kunder. Samtidigt arbetar man aktivt för bättre miljö och säkrare arbetsförhållanden. Man är idag certifierade för miljö, säkerhet och kvalitet, med de vanligaste certifikaten inom åkerinäringen. Det är en ständig utveckling, man försöker hela tiden minska onödiga och farliga utsläpp från sina lastbilar.

Förutom lager i Storstockholm har man också stor lagerplats i Västerås. Detta ger en ytterligare möjlighet att komma närmare slutdestinationen. Samtidigt värnar man om kvaliteten på förvaringen, vissa varor kräver till exempel kylrum och transport som håller en viss temperatur. Man kan inte fuska här, det kan göra konsumenterna sjuka. Med 10 000 kvm varmlager och 1 000 kvm kallager samt 15 000 kvm lager i Storstockholm har Västberg Åkeri i Stockholm en enorm kapacitet.

Västberg Åkeri i Stockholm började i liten skala som ett distributionsåkeri. En av de saker som gjort att man vuxit och blivit ett välkänt åkeri är genom att målmedvetet arbeta mot totallösningar för kunderna. Efter 25 år i branschen har man lärt sig en hel del, och omvandlat det till praktiska metoder. Med lager i Storstockholm, stor lokalkännedom och egna transportmedel, är man ett självklart val för många. Man har nu 80 bilar, så det är vanligtvis möjligt att få saker och ting ordnat ganska snabbt.

Ibland skojar man om uttrycket att kunden har alltid rätt. Hos Västberg Åkeri i Stockholm har man dock ett liknande motto, nämligen att man kan fixa allt. Genom att lyssna på kundernas önskemål, samt ha bra transportmöjligheter och lager i Storstockholm, brukar man nästan alltid kunna ge kunden det de vill ha. Man har samlat på sig kunnig personal och ser också till att ha terminalen öppen dygnet runt. För många kunder är tidsfrågan mycket viktig, man måste kunna distribuera sina varor inom en viss tidsram. Detta har man tagit fasta på och inkluderat i sina tjänster. Med andra ord- en totallösning på ett miljövänligt sätt.

This entry was posted in Blogg. Bookmark the permalink.

Leave a Reply