Bra boende i Bromma kommun

Det har blivit allt vanligare att välja Bromma kommun för konferenser och möten. Många bor då på Hotel BEST WESTERN Bromma eftersom man har allt ordnat på ett ställe. Det ligger också mycket centralt till, med gångavstånd till flygplatsen. När man anordnar konferenser är det viktigt med bra boende och adekvata lokaler. Det har man hos BEST WESTERN PLUS Sthlm Bromma.

MU229-enkelsangar hotellrumMan har flera olika sorters rum att välja på hos Hotel BEST WESTERN Bromma. Deras svit med vardagsrum och pentry är hela 42 kvadatmeter stort. Annars har man Deluxe och Superior rummen som också är stora, Deluxe har en bra bäddsoffa som passar bra för barnfamiljer. Vill man bara ha en säng att sova i för en billig penning kan man välja Ekonomirum utan fönster hos BEST WESTERN PLUS Sthlm Bromma. Så finns det Standard rum och Ekonomirum med fönster mitt emellan dessa olika alternativ. Med andra ord kan man få bra boende i Bromma kommun.

Det är inga problem att ha med sig hunden på BEST WESTERN PLUS Sthlm Bromma. Man har speciella hundrum som kan bokas och där även matskål, hundgodis och annat man kan behöva ligger på rummet när man kommer. För varje rum kan man ta med sig en hund, och det kostar bara 250 kronor extra i tillägg per vistelse. Om man däremot planerar en romantisk week-end på Hotel BEST WESTERN Bromma kan man beställa extra saker till rummet. Man kan, till exempel, överraska med en flaska champagne och tryfflar, rosor eller ett lyxigt fruktfat.

Bromma kommun har en hel del att erbjuda sina besökare. Annars ligger ju också hela huvudstaden ett stenkast bort. Hotel BEST WESTERN Bromma sätter gärna ihop konferenspaket, där man kan kombinera en dag med föreläsningar med en kväll på travet. Vill man hellre ta det lugnt en kväll finns Bistro 46, deras restaurang i varm och modern miljö. Man baserar sin meny på årstidens val, vilket ger godare matupplevelser.

BEST WESTERN PLUS Sthlm Bromma hör till Sleepingfox Hotel Group. Man har som mål att erbjuda bra boende på strategiska platser. Alla deras hotell är Svanenmärkta och i Bromma har man även blivit certifierade av Safe Hotels Alliance. Man har också blivit tilldelade fyra stjärnor här av Sveriges Hotell & Restaurangföretagares officiella klassificering. De kontrollerar hotellen noggrant och bedömer sedan hur många stjärnor de bör få. I tillägg till nöjda klienter är det här en av de bästa garantierna för en bra hotellupplevelse.

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply