Böcker och smink i långa banor

Det finns mycket man tycker att man behöver här i livet. Förutom mat och husrum så finns det en hel del saker som gör vardagen trevligare eller som bidrar till att man växer som människa. För barn är det extra viktigt att få stimulans och hjälp i denna växtprocess, men man ska inte stanna av bara för att man blir vuxen. Böcker hör till de saker som man definitivt behöver för både nöje och stimulans.

MU389-bokhandelTanum bokhandel har funnits i flera år och det är många som har vuxit upp med böcker härifrån. De har ett stort utbud i de flesta stilar och genre, vad man än behöver så kan man gå till Tanum. Det har blivit en del av Oslo stadsbild- bokhandeln på själva Karl Johansgatan. Om man går in på hemsidan hos dem så ser man att här har man ett av Norges största urval av både konstböcker och engelsk litteratur, för att inte glömma de så populära böckerna om hälsa och livsstil. Yves Rocher, å andra sidan, har också funnits länge. Han började så smått sälja krämer med ett hemligt naturrecept på 1950-talet, och därifrån har det vuxit till det internationella företag man ser idag.

Yves Rocher har mycket mer än smink, de säljer produkter för hela familjen. Många tycker om att handla från dem just för att de satsar så mycket på naturen, man räknar med att 30 miljoner kvinnor över hela världen handlar från Yves Rocher. På hemsidan kan man läsa om historien bakom dessa produkter och hur det har utvecklats. Bland annat det faktum att den första butiken öppnades i Paris 1969, eller att man sedan 2007 har planterat miljoner av träd runt om på jorden. Hemsidan har naturligtvis alla deras produkter också, för honom och henne, smink och kroppsvård. Yves Rocher är en butik med precis allt för hela familjen inom hud-och kroppsvård.

Tanum är ännu äldre, den grundades redan på 1800-talet. På hemsidan kan man se att butiken på Karl Johan var en av de första, man har funnits här allt sedan 1880- det är egentligen ganska fantastiskt. Sedan dess har man utvidgat men även utvecklats och idag handlar många böcker från Tanum på nätet. Hemsidan är full av erbjudanden och är lätt att navigera. Här hittar man det senaste inom bokvärlden, och allt håller samma goda kvalitet som har varit kännetecknet i nästan 150 år.

This entry was posted in Blogg. Bookmark the permalink.

Leave a Reply