Att leja en målerifirma

Det finns många anledningar till att hyra in någon för att måla om huset. Många kan inte göra arbetet själva, och det måste utföras väl. Andra har ingen lust att måla om, man har roligare saker att hålla på med. För ett flertal är det viktigt att arbetet blir gjort ordentligt, och då är det bäst att kalla in proffsen, en utbildad målare.

MU220-målareGranath & Polsk Målerifirma AB målare i Stockholm är en firma som utför de flesta sorters arbeten inom färg och målning. De rekommenderar att när man väljer en målare är det vanligtvis bra att ta in anbud från olika firmor för att sedan jämföra dem. Man ska också be om referenser, det är mycket viktigt. Innan man sätter igång med arbetet är det också bra att göra ett skriftligt avtal, det kan förhindra många problem senare. Man bör även kontrollera att målerifirman tillhör en branschorganisation och att de har f-skattsedel.

Med Granath & Polsk Målerifirma AB målare i Stockholm kan man vara säker på att allt fungerar, eftersom de har valt att vara medlemmar i Målaremästarna och även tillhör Nordisk yta. Det är en garanti för att man blir nöjd. Faktum är att de ger Nöjd kund garanti. Den gäller i två år efter avslutat arbete. Man kan även få hjälp av Måleriförbundet om det skulle gå så långt och i avtalet ingår även en opartisk besiktning.

Innan man bestämmer sig kan Granath & Polsk Målerifirma AB målare i Stockholm komma hem och se vad som ska göras. De kommer med förslag och först därefter lägger de in en offert. Eftersom de vet precis vad som ska göras är det också lättare att komma upp med ett prisförslag. Privatpersoner som äger småhus eller bostadsrätt har en annan förmån när de lejer målare, nämligen ROT-avdraget. Man kan dra av arbetskostnaderna med upp till 50 000 kronor. Ytterligare en anledning till varför man ska anlita proffshjälp.

Förutom det praktiska arbetet som målare, kan också Granath & Polsk Målerifirma AB målare i Stockholm hjälpa till med färgsättningen. Man samarbetar nära med kunden och lyssnar på önskemål och drömmar. Sedan tar man fram en skiss och färgprover. Det kan vara en bra ide’ att ta hjälp av erfarna personer även i detta område. Trots allt är det inte så ofta som man målar om hemma. Man ska leva med det i flera år, så det måste bli bra.

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply